14 лютого 2024 14:20
1

Президент "Вереса": "Якщо футбол потрібен - це питання треба вирішувати, якщо не потрібен - усі йдемо в ТЦК"

Президент рівненського "Вереса" Іван Надєїн висловився щодо можливої мобілізації футболістів.


"Війна в країні торкнеться кожного. Кожен повинен бути до цього готовим. Футболісти мають певний короткий привілей. На той час, поки вони мають професіональний контракт. Контракт закінчився - мають бути готові. Як і я наприклад. Але якщо йде чемпіонат - футболіст має мати право на відстрочку хоча б до завершення дії контракту.


Якщо футбол нам потрібен - це питання треба вирішувати. Якщо футбол не потрібен - усі ідемо в ТЦК. Тим не менше, ми в клубі прийняли рішення - всі працівники подали свої дані до ТЦК, як цього вимагає законодавство. В кого військового квитка нема - клуб допомагає навіть пройти медкомісію. Це повинно бути. В нас віцепрезидент мобілізований, директор з маркетингу мобілізований. В країні йде війна", - цитує Надеїна офіційний сайт рівнян.

Задовбали ви вже своїм, якщо потрібен. Футбол - це розвага, а під час війни розвага не може мати пріорітету. Принаймні, у нормальній країні і у нормальних людей. А ви там собі поробили документів типу значимі для економіки, і седите з бронями. Для кого ви будете грати, якщо всі підуть туди, а ви залишитесь зі своїми контрактами? Для тих, хто як і ви відмажуться всіма неправдами? Чи для тих, у кого контракти, країна якась інша, ніж для простих людей?
Що значить, до кінця контракту? Давайте тоді всі люди поукладають контракти на підприємствах і будуть працювати по контракту і нехай їх також до кінця контракту не чіпають.