2 лютого 2024 00:00

"Реал" з Луніним здобув суху перемогу над "Хетафе"

"Реал", здається, навіть не спітнів на полі "Хетафе", який так і не зрозумів, як йому грати з фаворитом.


Хоселу відкрив рахунок уже на 14-й хвилині, замкнувши банальний навіс із флангу від Васкеса.


На початку другої половини форвард-ветеран сам же забив вдруге, скориставшись пасом Вінісіуса і позиційною помилкою Альдерете.


Крім цього Хоселу мав ще 4-5 шансів відзначитися, і це абсолютно найкращий його матч у сезоні. Крім того, три вірні моменти втратив Вінісіус - Сорія відбивав його удари навіть лежачи.


І це все, уявіть собі, "Реал" створював і близько не включаючи високих швидкостей. Було видно, що Мадрид заощаджує сили — вже в неділю у нього дербі з "Атлетіко", де, звісно, буде важче.


Хоча й ложка дьогтю теж була - це травма Рюдігера, який влетів до Грінвуда і не зміг продовжити гру. Після його заміни в заявці "Вершкових" залишився лише один досвідчений центрбек – це Начо.


"Хетафе"? Ми про нього не говоримо тому, що він цього не заслужив. Команда Бордаласа вперше пробила у бік воріт лише на 51-й хвилині, а якусь небезпеку почала створювати вже за рахунку 0:2. Втім, навіть так Майораль із 10 метрів пробив у штангу, а не у ворота.


Лунін не показав нічого надприродного, але в нього знову “сухар”. У таблиці ж "Реал" вийшов на чисте перше місце - у нього 57 очок, у "Жирони" 55. "Хетафе" з 29 балами залишився 10-м.


20-й тур Прімери. Хетафе. "Колозеум"


"Хетафе" - "Реал Мадрид" — 0:2


Голи: Хоселу, 14, 56


"Хетафе": Сорія - Суарес, Дуарте (Ріко, 46), Альдерете, Альварес - Кармона (Мартін, 46), Даконам (Латаса, 46), Мілья, Максимович (Сантьяго, 88) - Майораль (Мата, 88), Грінвуд


"Реал Мадрид": Лунін - Васкес, Рюдігер (Камавінга, 46), Начо, Менді - Вальверде, Чуамені, Модрич - Беллінгем (Карвахаль, 88) - Хоселу (Браїм Діас, 88), Вінісіус (Родріго, 75)


Попередження: Даконам, 26 — Менді, 30