27 січня 2024 10:48
2

Шевченко запросив Чеферіна в Україну: "Нехай подивиться на дії Росії"

Новий президент УАФ Андрій Шевченко сподівається, що УЄФА не збирається повертати у великий футбол російські клуби та збірні. Відомий у минулому форвард запрошує президента УЄФА Александера Чеферіна до України.


Шевченко наступного дня після призначення в УАФ дав коментар британському Sky Sports.


«Я хочу запросити в Україну всіх, хто приймає рішення в УЄФА – президента Чеферіна, виконавчий комітет, решту комітетів. До того, як приймати якісь рішення щодо повернення росії у футбол, нехай приїдуть і подивляться, що робить росія. Я хочу поговорити, показати поточну ситуацію у країні, тому що ця ситуація постійно погіршується».


«Я не бачу причин повертати росію у футбол. Нічого не змінюється, щодня гинуть люди, летять ракети. Я проти того, щоби російських спортсменів повертали у спорт. В Україні знищили близько 350 стадіонів, кілька днів тому була масована атака на Київ».


«У нас є проблеми з молодими гравцями, бо багато хто через війну змушений залишити Україну. Важливо, щоб вони зберігали зв'язок з Україною», – сказав Шевченко.

А это прикол такой или что?! Он до сих пор в Динамо работает.

https://www.sovsport.ru/football/news/ukrainets-aleksandr-zavarov-ob-uchastii-rossii-na-olimpiade-ya-ne-khochu-problem
Сховати
Google, с одной стороны - похоже, что Заваров ватник тот еще. С другой - то, что у нас за неосторожное слово, свое мнение и т.п. можно быстро попасть в предатели - тоже правда. Война накладывает отпечаток, плюс наше общество, к сожалению, очень разношерстное, и единством никогда не отличалось