25 січня 2024 11:51

Колишній наставник "Динамо" Хацкевич – про трансферну діяльність "Заглембє": "Українці будуть в команді"

Екс-наставник Динамо Олександр Хацкевич, який очолив аутсайдера другого польського дивізіону Заглембє (Сосновець), розповів про можливе посилення своєї нової команди.


Білоруський екс-тренер київського Динамо розповів, чи буде він запрошувати у свою нову команду українських легіонерів, в інтерв'ю сайту «Український футбол».


«Зараз українці – не легіонери. Для мене не важливий паспорт футболіста. Так, звичайно, будуть українці, і тут зараз уже грає Льоша Биков. Зараз ведемо переговори з деякими гравцями з України, які можуть приїхати на контракт. Хтось теж буде приїжджати на перегляд.


Є ще поляки, є пропозиції щодо інших футболістів із ЄС. Тому ми в процесі перегляду і відео, і наживо», – сказав Хацкевич.


Олександр Миколайович також підтвердив інформацію про те, що досвідчений український півзахисник львівського Руху Олексій Довгий може перейти в Заглембє. 23 січня гравець пройшов медогляд у польському клубі і близький до підписання контракту.


Заглембє (Сосновець) провело 19 матчів, набрало 11 очок і посідає останнє, 18 місце в турнірній таблиці другого польського дивізіону.