10 січня 2024 15:38
1

Аль-Хелайфі про відмову від продажу "Парк де Пренс": "ПСЖ багато зробив для Парижа і Франції, влада могла б виявити більше поваги. Це тому що ми араби, через Катару? Це вільна країна, недобре"

Нассер Аль-Хелайфі незадоволений відмовою влади Парижа у продажу «Парк де Пренс».


«Чому? Через Катар, тому що ми араби? Не добре. Мені дуже боляче. Ми у Франції – це вільна країна. Думаю, це справді серйозно.

Що стосується стадіону, ми не робимо з цього секрету. У нас з'явився новий американський інвестор Arctos, одне з побажань якого викупити наш стадіон. Сьогодні, якщо ми справді хочемо конкурувати з іншими європейськими клубами, у нас має бути свій стадіон. Для мене «Парк де Пренс», безперечно, найкращий стадіон у світі. Але нашим уболівальникам потрібно більше місць та ближче до поля, як в Англії. Ми хочемо один з найкращих стадіонів у світі і готові в це інвестувати.

Особисто мені боляче, тому що я вважаю, що ми, як клуб, багато зробили для Парижа , помістивши його на світову карту. Мені хотілося б побачити дані про те, скільки людей приїжджає в Париж заради «ПСЖ» – подивитися матчі чи щось ще. Думаю, їх багато.

Думаю, влада може виявити до нас більше поваги, враховуючи наші інвестиції до Парижа та Франції. Якщо інвестор захоче піти, це завдасть великої шкоди Лізі 1. Я люблю Париж і Францію, і пишаюся тим, що я тут», – сказав президент «ПСЖ».
"від відмови від продажу", "помістивши його на світ карта"