4 січня 2024 09:42
3

В СК "Дніпро-1" назвали трьох гравців, яких має викликати Ребров у збірну: на кого не звертає уваги головний тренер

Півзахисник Дніпра-1 Валентин Рубчинський поділився думкою про те, що троє його одноклубників заслуговують на виклик до національної збірної України.


У 2023 році за національну збірну України зіграло усього два гравці Дніпра-1 – Олександр Сваток та Олександр Піхальонок. Раніше комерційний директор дніпрян В'ячеслав Фрідман вже заявляв, що головний тренер збірної Сергій Ребров недостатньо уваги приділяє гравцям його клубу.

Півзахисник Дніпра-1 Валентин Рубчинський в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» теж вважає, що представництво дніпровського клубу у національній команді має бути більшим.

«Ми вже другий сезон боремося за чемпіонство і представництво Дніпра-1 могло б бути значно більшим нас є дуже хороші футболісти Я вважаю, що Руслан Бабенко, Олександр Філіппов і Олексій Гуцуляк, які можуть створити якісну конкуренцію».

Смішно це читати. УПЛ вже давно не показник якості футболістів. Що ці футболісти досягли в єврокубках? Навіть Трнава оказалась непосильна. Яка їм збірна?
Сховати
Cossack 1927, тобто, найкращий бомбардир УПЛ Довбик, який зразу починає забивати в Ла-Лізі, - не показник? Забарний і Миколенко, які після УПЛ почали грати в АПЛ - не показники? Якийсь абсолютний комплекс меншовартості. А між тим от стільки гравців, хто хотів, змогли на такому рівні себе підготувати. Хто не хоче - тим ладан не в поміч.
Сховати
obivankenobi, у Довбика в ЛК 22/23 5 голів у 7 матчах. Забарний і Миколенко взагалі декілька років гарно проявляли себе в єврокубках, в т.ч. в Лізі Чемпіонів