12 грудня 2023 20:21

Президент "Анкарагюджю", який вдарив арбітра, оголосив про відставку

Президент "Анкарагюджю" Фарук Коджа, який вдарив арбітра після матчу турецької Суперліги з "Різеспором" (1:1), виступив з офіційною заявою, в якій оголосив про звільнення зі своєї посади.


- Я хотів би вибачитися перед турецьким суддівським співтовариством, спортивною громадськістю та нашою нацією, особливо перед паном Мелером і його сім'єю, за те, як я повівся по відношенню до арбітра Халіла Умута Мелера після матчу з "Різеспором" учора ввечері. Те, як і чому справа дійшла до цього, не залежить від інциденту. Якою б великою не була несправедливість або проступок, ніщо не може узаконити або пояснити вчинене мною насильство, якого я, зрозуміло, не бажаю.


Я хотів би оголосити громадськості, що пішов із посади президента "Анкарагюджю", щоб запобігти подальшій шкоді для клубу, вболівальників команди, спільноти, в якій я перебуваю, та моєї сім'ї, - йдеться в повідомленні на сайті клубу.


Нагадаємо, раніше Коджа і ще трьох учасників інциденту заарештували за звинуваченням у нанесенні тілесних ушкоджень державному службовцю. Сам президент "Анкарагюджю" висловив незгоду з цим звинуваченням.