11 грудня 2023 16:58
9

"Динамо" – "Оболонь" 2:0. Перемога завдяки голам Беніто та Ваната у матчі з двома вилученнями

"Динамо" – "Оболонь" 2:0


"Динамо": 1. Бущан – 24. Тимчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 91. Волошин, 22. Кабаєв – 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 21. Супряга, 23. Малиш, 30. Діалло, 32. Михавко, 37. Царенко, 40. Біловар, 77. Беніто, 92. Рамаданi


"Оболонь": 13. Кічак – 24. Прокопенко, 16. Лук'янчук, 34. Вовкун, 2. Карась, 9. Мединський, 4. Мороз, 19. Косовський, 17. Черненко, 8. Тарануха, 95. Краснопір

Запасні: 1. Федорівський, 23. Рибка, 55. Суханов, 20. Фатєєв, 5. Осман, 33. Нагієв, 14. Чернов, 25. Груша, 7. Муха, 18. Даниленко, 70. Корх


«Динамо» – «Оболонь» ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» проведе свій заключний матч цього року. У рамках 17-го туру чемпіонату України підопічні Олександра Шовковського зустрінуться в дербі з «Оболонню».


Минулий тур «біло-сині» пропускали через перенесення поєдинку з «Минаєм», зате в четвер зіграли перенесений поєдинок з «Металістом 1925» – перемогли з рахунком 4:2. Голами в складі киян відзначалися Волошин (оформив дубль), Ванат та Дячук.


Щодо «Оболоні», то команда попереднього туру грала з «Колосом». Та зустріч у Ковалівці завершилася без голів, тож колективи розписали суху нічию – 0:0.


Цього сезону «Динамо» та «Оболонь» зустрічалися вже двічі. Спершу «біло-сині» перемогли «пивоварів» у чемпіонаті з рахунком 4:2 завдяки дублю Ярмоленка, а також голам Буяльського і Ваната. Натомість друга гра, у Кубку України, закінчилася мінімальним тріумфом 1:0 команди Валерія Іващенка.


На сьогоднішній день динамівці посідають 6-е місце, маючи в своєму активі 25 очок. У той же час «Оболонь» перебуває на 12-й позиції з 14-ма заліковими балами.


Варто зазначити, що перед поєдинком окремо від основної групи займався Володимир Шепелєв. Одночасно з групою, проте теж за окремою програмою у залі займався Денис Попов. Відтак, їхня участь в сьогоднішній грі – під питанням.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак – Бражко, Андрієвський, Буяльський, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено Віктора Копієвського.


Транслюватиме гру канал «2+2», а також YouTube-канали FootballHub та «Динамо». «Динамоманія» проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Завжди важко грати, коли подумками сидиш на валізах. Весною подивимося. У будь-якому разі команду треба посилювати. Особливо захист. Без цього ніяк.
Жора, Жора де ти гуляв....???
Кичак тащил-тащил, и в "вратарский угол" получил
Не може форвард грати так прямолінійно. Посадив ти на замаху Кічака на дупу. Так обігруй і спокійно спрямуй м'яч у ворота. Але для цього потрібно мати клепку в голові.
Мимо вратаря надо бить, это про Ваната. Буяльский играет назад. Пытается обострить один Кабаев, но мало что получается. Не удивлюсь если все закончится 0:0 или Оболонь заталкает. ДК нельзя играть в большинстве...
Унылое г. Играют в большинстве, ни агрессии, ни скоростей. Скорее Кизяк забьют. Сашо помурыжится жо конца сезона и бай бай.
Почти так, как с Кривбассом
Надіюсь оболонь получить 3-4 в свої ворота, вони цього заслуговують....
Переможний склад не міняють. Так і тут, за винятком воротаря, тут ознака того, що Шовковський визнав свою помилку з Нещеретом у матчі з харків'янами.