3 грудня 2023 10:50
1

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Наскільки я знаю, Суркіс готовий взяти Мілевського на якусь посаду в "Динамо"

Колишній захисник збірної України Артем Федецький прокоментував ситуацію з Артемом Мілевським.


«За нього всі переживають. Така ситуація може статися з кожною людиною. Коли Артем був на піку своєї футбольної кар’єри, заробляв багато грошей, то в нього було купа друзів та шанувальників і прихильниць серед жіночого кола. Зараз з ним сталась така ситуація, його потрібно підтримати.


Артем – сильна людина. Він повинен усвідомити, що ще потрібен людям і може багато принести користі. Мілевський повинен зробити переналаштування в голові, зібрати всю волю в кулак, відкинути негативні моменти і рухатись далі.


Бог дає життя не просто так, його потрібно цінувати. Артем повинен це усвідомити, і в нього все вийде. По-перше, він повинен допомогти собі сам, бо якщо людина цього не хоче, то вже ніхто не допоможе. Справжні друзі, які готові йому допомогти, в нього є.


Раніше Артем вів на ютубі свій канал «Міля», але потім у нашу країну прийшла війна. З цими подіями він залишився наодинці, як і багато інших українців. Також він не може поїхати в Білорусь до рідних. Так сталося, що своєю сім’єю він не обзавівся, не знайшов ту єдину.


На фоні цих подій у нього стався психологічно-моральний надлом. Людина закрилась в собі. Але знайшлися друзі, які були поряд і допомогли йому – це Саня Алієв та Женя Селезньов. Також на першому етапі лікування допоміг Суркіс.


Наскільки я знаю, Суркіс готовий взяти Мілевського на якусь посаду в «Динамо». Можливо, дитячим тренером або селекціонером. Але все залежить від Артема. Якщо він правильно розкладе моменти у себе в голові і буде рухатись в позитивному напрямку, то в нього все вийде.

Не будемо говорити про його інше, нічне життя, але у Мілевського є шикарний футбольний досвід, він виступав на високому рівні, тому йому є чим поділитися з дітьми», - сказав Федецький.

Перетворили клуб що перебував на вістрі футболу і з наукового підходу і з результатів на богадельню.