21 листопада 2023 00:29
4

Журналіст: "Чому суддя не дивився VAR? Тому що побачив би контакт"

Відомий український журналіст Володимир Звєров прокоментував нічийний результат у матчі групового турніру відбору на Євро-2024 між нашою національною командою та збірною Італії (0:0).


«Дуже гідно! Найкращий емоційний маркер – те, як італійці раділи після фінального свистка.

Чому суддя не подивився VAR? Тому що якби подивився, побачив би контакт! А контакт – це фол, це пенальті. Далі – простір для думок», – написав журналіст.


Чому суддя не подивився VAR?
Наивный человек, что только в Украине так судят и следят за VAR?
До встречи было сказано, что без Италии, это не чемпионат, вот тебе и вводная для решительных действий.
Суддя в полі не приймає рішення дивитись чи не дивитись ВАР. Це рішення приймає суддя ВАР, якщо йому здається, що суддя в полі помилився. Тоді він підказує головному передивитись. Очевидно, що судді на ВАР погодились з рішенням головного. Або ж підказали йому подивитись, а головний не пішов. хоча таке наврядчи можливе.
Як на мене, вчора суддівство було нормальне, я б також не дав би цей пеналь. Це не УПЛ з нашими кривоглазими суддями.
Сховати
serg_max, якби суддя-підор вказв одразу на точку, тоі нахер той вар непотрібен, а якщо судейка був заряжений ставленням чиферіна-підоріна - то йому б і вар, і херар не допоміг би. Гімно то уефа, та всей цей командний спорт гімноспорт з ногомячем, де гондонів-судійок навіть ніяк покарати та оскаржити не можливо.
Я наведу приклад американьскої НХЛ - хоккея, там також бувають спірні рішення. помилки арбітрів, АЛЕ У ТРЕНЕРІВ обох команд є право декілька раз звернутися до арбітрів, щоб переглянути спірні моменти (будь то офсайд, чи спірне взяття воріт) і все це транслюють на центральному екрані розбираючи з усіх камер по кадрам і я неодноразово спостерігав, як відміняли або зараховували і голи, і ставили оффсайди, відміняли вилучення тощо...... а тут вже котрий раз тупо на найвищому рівні тупо топчаться по нашій країні ногами, то якийсь лікар якось кантону швейцаріїї шось там придумав і НАМ впаяли технічну поразку, бо їх лікар не дав грати, то зуельсом сраним не ставлять пєналь, а тепер тут .....скільки можна терпіти таке не маючи ЖОДНИХ ВАЖЕЛІВ на такі дії? Кому нахер впав такий тіпа "спорт"?
Ганд@ни кончені, засудили нас ще до матчу