21 листопада 2023 00:14
3

Сергій РЕБРОВ: "Ми могли виграти цей матч із Італією"

Наставник збірної України Сергій Ребров прокоментував нічию з Італією.


- Ми змінили нашу схему та модель гри. у першому таймі вона дуже добре працювала на оборону. Ми створювали не так багато моментів, але ми грали з чинним чемпіоном Європи. У другому таймі більше пресингували та грали інтенсивніше. Вважаю, що у нас були добрі моменти. Ми могли виграти цей матч.

Чи використовуватиметься така тактика далі? Ми підбираємо її під кожного суперника. Проаналізували Італію та сьогодні вирішили зіграти так. Це було помилкою. Подивимося, з ким ми гратимемо далі.


Падіння Мудрика? У мене немає VAR. Емоційно я вважаю, що пенальті був. Але суддя на VAR вирішив інакше. Наприкінці зустрічі ми намагалися виграти цю гру. На жаль, не вийшло. З оптимізмом дивлюсь на майбутнє нашої команди.

Ми не грали із п'ятьма захисниками. Було три центральні захисники. Коли потрібно було забивати, то почали більше використовувати гравців в атаці. Підсумки відбору? Я працюю лише півроку. У моєму розумінні є покращення у розумінні гравцями нашої тактики. Перші кроки завжди складні, але навіть у цій групі ми виглядали дуже гідно. На нас чекають два дуже важливі матчі. Нині мають працювати у своїх клубах, а потім готуватися.

надо было после неназначеного пенальти увести команду с поля!что толку оставшееся время 2 минуты доигрывать?-чеферин сказал надо!судьяпидорас -ответил есть!
Мене більше зацікавила не тактика, а фізика. Давно відомо, що наша збірна у спарених матчах у другій грі має блідий вигляд, видихається. Ось чому італійці зіграли за 3 дні 2 офіційних матчі і з фізикою у них все було гаразд? Ми ж перший матч грали як тренувальний, всі по 45 хв. приблизно, а з італійцями перебігати їх, задавити темпом не змогли. Ось як пояснити отаку різницю у фізиці?
Сховати
Africanda-S, Ви дещо плутаєтеся, бо Ребров не ставить збірній фізику, гравці до нього приїзжають саме з клубів на декілька днів, де він може лише обрати тих хто ліпше готовий саме зараз, але щоб він там ставив фізику комусь за 2-3 дні зборів - це нісенітниця. А відповідь на ваше питання криється у підготовці саме клубами гравців, бо саме там закладається фізика,а унас 80% складу - це внутрішній досить посередній чемпіонат....