13 листопада 2023 17:13
1

Джерело: Павелко вивіз речі з кабінету в Будинку футболу – названо ім’я можливого нового куратора суддівства

Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, хто може стати новим куратором суддівства в Україні, замінивши Лучано Лучі.



Журналіст Віктор Вацко розповів, що президент УАФ Андрій Павелко вивіз свої речі з власного кабінету в Будинку футболу.


«Про що говорять в кулуарах українського футболу? У нас починає віяти вітер змін. Він віє вже настільки, що троє людей в різний період часу, незалежно один від одного дали мені одну інформацію: великий кормчий усія українського футболу вивіз свої речі з власного кабінету на п'ятому поверсі УАФ».


Як повідомив Вацко претендентом на заміну Лучано Лучі на посаді куратора суддівства УАФ є арбітр Ярослав Козик.


«Головним претендентом на місце куратора суддівства УАФ є Козик. Це він був арбітром VAR на матчі Полісся Оболонь (2:0), пригадуєте пенальті на 90+4 хвилині з вилученням гравця Оболоні?».

Вацко звернув увагу на велику кількість матчів Полісся, які обслуговував Козик, де були призначені пенальті на користь житомирян.


«Мені люди з кулуарів українського футболу сказали, що судді, яких хтось призначає, самі хочуть сподобатися керівництву клубів. Вони сподіваються, що це їм дасть якісь кар'єрні преференції».


Також журналіст перелічив ще матчі, де були ухвалені рішення на користь Полісся.

«Він був головним арбітром на матчі Полісся Ворскла (3:0), де теж було пенальті за рахунку 0:0. Він був арбітром на матчі Полісся з Металістом 1925 (2:0), де теж був пенальті за рахунку 1:1. Всі пенальті на користь Полісся», – сказав журналіст в ютуб-програмі «Вацко On Air».

АТБ - кермує!