10 листопада 2023 17:14

Екс-власник "Перемоги" Сагіров: "Гегедош вступав із дівчатами у статевий контакт, а потім виманював гроші. Ті шукали його, казали, що опублікують інтимне відео"

Колишній власник «Перемоги» Дніпро Феміс Сагіров розповів, що за часів виступів за команду Роберта Гегедоша з ним зв'язувалися дівчата, у яких гравець виманював гроші.


– Мені написала якась дівчина з Рівного і сказала, що Гегедош винен їй грошей. Вона хотіла, щоб клуб за нього розрахувався, погрожувала якимись публікаціями в соцмережах. Потім виявилося, що у «Вересі» в нього була така сама ситуація, і ця дівчина не одна. Нам почала писати інша з таким самим питанням.

– То що Гегедош із дівчатами накоїв, що вони просили грошей?

– Він вступав із ними в статевий контакт, а потім виманював гроші й пропадав. Дівчата його шукали по футбольних клубах і погрожували, що зіпсують клубам репутацію. Говорили, що опублікують інтимне відео з Гегедошем. У підсумку я їм заплатив – одній дав 50 тисяч гривень, а другій – 25.

– Ви з Гегедошем говорили на цю тему?

– Звичайно! Я його викликав до Туреччини та кажу: «Мені пишуть дівчата, що ти винен їм грошей, і просять розрахуватися». На що він відповів: «Нехай мене притягують за статтею, як проститута. Я готовий понести покарання і заплатити штраф». Я в шоку на нього дивлюся, а сам думаю: «Ну ти й хворий»! - заявив Сагіров.


Фото - Vgorode