7 листопада 2023 14:52

Клуб Ла Ліги офіційно вилетів із Кубка Іспанії після перемоги 3:0

Гранада поповнила список іспанських клубів, які абсурдним чином покинули розіграш національного Кубка.


"Насридів" покарали технічною поразкою та штрафом у 6001 євро за мотивами матчу першого раунду Кубка Іспанії проти Ароси, інформує прес-служба RFEF.


На полі Гранада перемогла 3:0, але припустилася фатальної помилки у заявці. Головний тренер "червоно-білих" Пако Лопес не мав права задіяти в цій зустрічі Адріана Лопеса. Голкіпер був заявлений Гранадою за резервну команду U-23, коли йому вже виповнилися повні 24 роки – це заборонено регламентом. Адріан відіграв повний матч і фактично прирік свій клуб на виліт. У Гранади є 10 днів на апеляцію, але вона виглядає безнадійною. 15 листопада на жеребкуванні другого раунду наступного суперника дізнається Ароса – представник п'ятого дивізіону.


"Кабінетні" вильоти з Кубка Іспанії – далеко не рідкість. У 2015-му Реал самоліквідувався через нелегальний вихід росіянина Дениса Черишева, а жіноча команда Барселони минулого сезону втратила требл через неуважність з Гейзе Феррейрою. Щоправда, тоді порушники не відбули дискваліфікацію, а в Гранади виникли негаразди зі заявкою молодіжки.