30 жовтня 2023 18:19
4

Джерело: "У Луческу є претензії до деяких футболістів, тому що вони не прогресують. У футболістів є певні претензії до тренерського штабу"

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі "Циганик Live" розповів про кризу "Динамо".


- Наразі йде багато хейту на адресу головного тренера "Динамо". І він справедливий. Ти чи даєш результат, чи ні. Кілька тижнів тому розмовляв із Луческу. Він сказав, що треба терпіти у команді молоді футболісти. Але насправді там уже достатньо досвідчених гравців. Знаю, що Луческу має претензії до деяких футболістів, бо вони не прогресують. У футболістів є певні претензії до тренерського штабу. Але факт у тому, що все вирішує президент.


На даному етапі важливим є поєдинок проти "Шахтаря". Він стане вирішальним для "Динамо". У самому тренерському штабі киян вже є думки, що вдасться вийти на якийсь певний рівень. Це вже промовляється, незважаючи на те, що будуються плани міжсезоння. Ситуація така, що сам Луческу має розуміти, чи зможе він дати цій команді новий рівень. Це дуже важливий момент.

Відносини, що склалися між Мірчею та президентом клубу досить довірливi. Є величезна повага до роботи Луческу в Україні та "Динамо". Але багато футболістів поїхало. А президент "Динамо" має одну мотивацію - результат. Потрібна перемога у чемпіонаті, щоб кваліфікуватися до Ліги чемпіонів наступного року.

Не буде чемпіонства. Не скористались проблемами ШД в чемпіонаті. Час бездарно пройобано, настільки наскільки бездарний Ігор Михайлович.
У Луческу претензии к игрокам - у игроков претензии к Луческу....

А у Суркиса всё нормасик?
яка перемога, у неї наразі імовірність щось коло 8% і Динамо вже навіть не друга команда за складом в чемпіонаті. Керівництво живе в якійсь своїй реальності.
"Чи зможе він дати цій команді новий рівень?" Скільки йому ще потрібно часу? Він і старий рівень дати не може.