30 жовтня 2023 10:46
1

Джерело: "Андерлехт" хоче в січні розірвати орендну угоду щодо Лонвейка

Джастін Лонвейк не повинен на довго затриматися в "Андерлехті". З моменту оренди у київського "Динамо" голландець лише тричі виходив на поле (39 хвилин) і йому було важко знайти форму після того, як він прибув у команду після зборів.


Під час останніх двох зустрічей "Андерлехта" Лонвейк не був присутній у заявці, і це навіть незважаючи на те, що він не грає з U-23, щоб працювати над своєю формою; Наскільки нам відомо, він у формі і готовий допомогти "Андерлехту" . Проблема в тому, що на цій позиції головний тренер має багато варіантів.


Навіть попри травми Маджіда Ашімеру та Томаса Ділейні, Лонвейк, не той гравець, на якого покладаються дуже високі очікування. Він не піднявся в ієрархії. Гірше того: ми з’ясували, що його ставлення до тренувань не обов’язково було зразковим.


З огляду на очікуване повернення Ділейні та Ашімеру, Джастін Лонвейк повинен бути відсторонений тренером Рімером, а спортивний директор "Андерлехта" Єспер Фрідберг уже знає, що опція викупу гравця не буде використана. З січня київське "Динамо" та "Андерлехт" будуть шукати рішення, щоб розірвати орендну угоду.

І чого мене це абсолютно не дивує? піде ця посередність від нас вільним агентом.