21 жовтня 2023 09:52
5

Названо умови 100%-го потрапляння України до плей-оф Євро-2024 перед матчем з Італією

Збірній України з футболу залишилося зіграти один матч у відборі Євро-2024. 20 листопада підопічні Реброва змагатимуться з Італією за друге місце у групі С, де з великою ймовірністю (італійська команда ще може оступитися з Північною Македонією) повинні будуть перемагати з різницею більш ніж у 2 м'ячі.


Проте ще за день до гри (19 листопада) українці можуть отримати гарантовану путівку до плей-оф. Цього дня свій матч проведе головний конкурент українців на цьому шляху – збірна Сербії.


У тому випадку, якщо серби посядуть друге місце у групі G і безпосередньо кваліфікуються на чемпіонат Європи, їхнє місце у плей-оф займе Україна.

Наразі збірна Сербії з 13 очками йде другою. На 5 пунктів відстає Чорногорія.


У тому випадку, якщо 19 листопада серби вдома не програють болгарам, або чорногорці в гостях не здолають Угорщину, то Україна гарантовано отримає достроково місце у плей-оф і шанс вийти на ЧЄ навіть у разі поразки від Італії.
Ну чому ви всі торочите про ту різницю у два м'ячі? Якщо Україна переможе то матиме 16 залікових балів, а у Італії буде 13. Скажіть мені до чого тут взагалі будь-яка різниця м'ячів?
Сховати
Повний Капець, не верят , что Македония отберёт очки у Италии.
Сховати
sergey, навіть якщо Італія переможе Македонію, нас влаштує будь-яка перемога над італійцями, бо ми випередимо їх на 3 очки
Сховати
Il Divin Codino, коли ми востаннє перемагали італійців? З 9 ігор - 2 нічиї та 7 поразок. Хотілося би вірити. Але Ребров, на жаль, не Валерій Васильович.
sergey, якщо ми переможемо Італію, не важливо, як зіграють македонці