19 жовтня 2023 11:04

"Астон Вілла" оголосила про партнерство з японським "Вісселом Кобе". Клуби обмінюватимуться знаннями, співпрацюватимуть у сфері пошуку та розвитку гравців

"Астон Вілла" оголосила про партнерство з японським "Віссел Кобе".


Англійський клуб зазначив, що співпраця дозволить ще більше зміцнити міжнародну мережу та канали розвитку гравців.

"В рамках важливого кроку вперед для обох клубів «Астон Вілла» та «Віссел Кобе» працюватимуть над створенням двосторонньої системи розвитку гравців та персоналу, яка сприятиме розвитку молоді, а також спільному обміну ідеями, методами та передовим досвідом.

Партнерство буде спрямоване на те, щоб ще більше відкрити можливості талановитим японським гравцям для гри в Європі та, зрештою, в «Астон Віллі».

Ця синергія між клубами також пошириться на старші команди – завдяки обміну технічними знаннями та методиками тренерської роботи, а також співпраці у сфері пошуку та підбору гравців, аналізу даних та загального управління командою.

Високопоставлена делегація з Кобе відвідає Бірмінгем наприкінці місяця, щоб відзначити початок партнерства, а двоє талановитих гравців «Віссел Кобе» U16 тренуватимуться в Академії «Вілла» протягом усього візиту.

У рамках нового партнерства команда академії «Астон Вілли» вирушить до Японії у 2024 році, щоб взяти участь у міжнародному турнірі», – йдеться у заяві клубу АПЛ.