15 жовтня 2023 18:53
1

"Один з найбільш безладних матчів": журналіст розніс Мудрика за гру проти Північної Македонії

У суботу, 14 жовтня, збірна України перемогла команду Північної Македонії (2:0) в рамках відбору на Євро-2024.


Статистичні портали віднесли Михайла Мудрика до найгірших гравців поєдинку. Проте головний тренер збірної Сергій Ребров та наставник Полісся Юрій Калитвинцев стали на захист 21-річного вінгера.


Водночас журналіст Андрій Сеньків вважає, що попри активність Мудрика у нього була дуже низька ефективність дій.


«Те, що витворяв Мудрик в цьому матчі... Чесно, це один з найбільш безладних матчів, котрі я взагалі бачив. Величезна кількість дотиків до м'яча, зміщень в центр, багато спроб дриблінгу, але ефективність...».


Також Сеньків згадав епізод у першому таймі, коли Мудрик, зблизившись впритул до воротаря Північної Македонії Столе Дімітрієвскі поцілив м'ячем прямо в нього.


«Коли він вибігав зліва за метр до Дімітрієвскі та вдарив у нього, що це таке було? Коли він зміщується в центр та бачить партнера, але все одно лізе на другого та третього опоненента... Ну, чому? Віддай цей пас», – зазначив Сеньків на ютуб-каналі КДК.


Наразі в активі Мудрика 14 матчів у складі національної команди та три гольові передачі.


Збірна України посідає друге місце у турнірній таблиці групи C кваліфікації на Євро-2024.


У вівторок, 17 жовтня, синьо-жовті на виїзді зіграють проти Мальти. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

"Коли він зміщується в центр та бачить партнера..." Ні, він НЕ БАЧІТЬ! Біда в тому, що футбольний інтелект Мудрика не відповідає його призвищу. Він грає з опущеною головою і бачіть тільки м'яч. Від цього його шалена швидкість та який-неякий дріблінг здебільше ніякої користі команді не приносить.