13 жовтня 2023 08:54

"Поєдинок буде визначальним": легенда "Динамо" пророкує Україні складну гру проти Північної Македонії

Колишній півзахисник київського Динамо Віталій Косовський поділився очікуваннями від гри відбору до Євро-2024 між Україною та Північною Македонією.

Віталій Косовський впевнений, що гравці Північної Македонії поп’ють як-то кажуть крові українцям, але саме підопічні Сергія Реброва мають все ж перемогти.


«Всі, хто вийдуть на поле, повинні будуть виконувати все. Там (у збірній Півн. Македонії, – прим.) зібрані гравці, що виступають за кордоном. Вже це свідчить про їхній пристойний рівень.


Нашим треба постаратися майстерно зіграти у відборі. Поєдинок в Празі буде визначальним для розподілу місць в групі. На нас чекає цікавий і напружений поєдинок. Україна візьме гору – 2:1, хоча буде важко», – сказав Косовський в інтерв’ю Sport.ua.


Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть завтра, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.


В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).


Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.


На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених.


Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).


Фото - ФК «Динамо»