9 жовтня 2023 17:08

Йожеф САБО: "В усіх українських командах центральнi захисники роблять стільки помилок, що іноді просто соромно дивитися такий футбол"

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу національної команди проти Північної Македонії у відборі до Євро-2024.


У суботу, 14 жовтня, збірна України зіграє матч кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року проти Північної Македонії.


Йожеф Сабо поділився думками стосовного цього поєдинку та зробив комплімент македонським гравцям.


«Думаю, що Ребров має свою модель гри. Для нього все життя мала велике значення дисципліна. Особливо ігрова дисципліна. Хотілось би, щоб наші перемогли. Але ми граємо в Празі, це все одно не в своїй країні.


Також не можна забувати, що більшість гравців Північної Македонії виступають в європейських чемпіонатах. Значить вони змогли проявити себе у своєму слабенькому чемпіонаті і отримати запрошення з-за кордону. Це показово».


Окрім цього, екснаставник національної команди розповів, який сценарій очікує від цієї гри.


«Ймовірно, що в першому таймі суперник спробує тиснути на нашу збірну. Але далі навряд чи їх вистачить фізично. Це потрібно усвідомлювати. Наша витримка та фізика на дистанції матчу можуть вийти на перший план.

Сподіваюся, в хорошому сенсі для нас на це вплине форма гравців Шахтаря. Ще раніше було помітно, що ван Леувен дає їм таке навантаження, що вони ледве ходять по полю. А другий тайм з Антверпеном показав їхню готовність. Буде добре, якщо це позначиться і на грі збірної».


Сабо також назвав позицію, яка наразі викликає найбільше питань у збірній.


«Найголовніше питання – хто складе пару центральних захисників. Тому що в усіх українських командах ці гравці роблять стільки помилок, що іноді просто соромно дивитися такий футбол», – сказав Сабо для телеграм-каналу УПЛ ТБ.