7 жовтня 2023 09:50

Кевін-Прінс Боатенг про Клоппа: "Будь-який гравець помре заради нього на полі - він надає тобі впевненості і ставиться з любов'ю"

Кевін-Прінс Боатенг розповів, як ставляться футболісти до Юргена Клоппа.


«Після новин про мій перехід у «Дортмунд» [2008 року], клуб стали критикувати, і це було немислимо. Мовляв, навіщо ви берете цього хлопця, він божевільний, ви ж бачили, що він робив у «Тоттенхемі».


І тоді на прес-конференції Клопп підвівся і сказав: «Я привів його сюди і вичавлю з нього максимум. Боатенг наче книга з тисячами сторінками, і кожна з них неповторна. Ось наскільки він добрий».

Я такий: «Вау, та я віддам життя за цю людину». Будь-який гравець помре заради нього на полі, тому що він надає тобі впевненості і ставиться до тебе з любов'ю. Що б ти не зробив, навіть якщо припустився помилки, він тебе підтримає.


Після Мартіна Йола і Хуанде Рамоса [в «Тоттенхемі»] мені потрібна була ось така людина, яка повірила б у мене. Ніхто в мене не вірив, і я не вірив у себе, я просто здався. Я набрав три зайві кілограми, мені було байдуже», – сказав Боатенг в ефірі подкасту Ріо Фердинанда.