26 вересня 2023 23:11
7

Циганик розкритикував суддівство у матчі "Шахтаря" з "Рухом": коментатор звинуватив львівський клуб у роботі з арбітрами

Футбольний коментатор Ігор Циганик розкритикував рішення суддів поєдинку восьмого туру УПЛ "Рух - Шахтар" і натякнув, що з ними могли попрацювати представники львівського клубу.


Ігор Циганик приєднався до жвавого обговорення поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги між Рухом та Шахтарем (1:1), де найрезонанснішим рішенням арбітра була пряма червона картка центральному захиснику "гірників" Ярославу Ракицькому.


Але висловився Циганик не тільки і не стільки про неї.


«Я бачу, що там система, до Львова їхати страшно. Все-таки суддівське минуле тренера Руху (Віталія Пономарьова, – прим.) позначається. А якщо брати до уваги, що юнацька команда Руху минулого сезону пробила 20 пенальті, то все складається».


Циганик копнув глибоко, згадавши події минулого сезону.

«Пам'ятайте, як один персонаж минулого року збирав прес-конференцію та розповідав, що він проти корупції, обіцяв навести лад в українському футболі (мається на увазі почесний президент Руху Григорій Козловський, - прим.). Воно потроху так і йде – порядок буде лише жовто-чорним.


Деякі керівники клубів ходять зараз та всім розповідають: «Павелко немає. Ми завтра вже зайдемо. Ви там дивіться, будьте обережні». І судді біжать до них і моляться».

Навівши свої аргументи, Циганик, серед рядків висловлювань якого чітко читається, що з червоною Ракицькою, він категорично не погоджується, дійшов такого висновку.

«Я вам можу точно сказати, що з 96 року, відколи Ахметов прийшов до Шахтаря, його так не судили ніколи. Чемпіона України мають за ніщо!» – сказа

Це той, хто відмазує Коломойського? Ганьба. Не читати, е дивитись. Якщо у людини немає совісті, то тільки так.
для чого ви публікуєте його тут? кому він цікавий?
А що ви хотіли від персонажа, який прийшов брати на поруки Коломойського?
Один раз не підсудили Шахтарю і вже репет... Йому ніколи не буде зайве втратити очки!
Він навіть не циган, а просто підор.
ГНИДА
Яке гидке створіння.