23 вересня 2023 09:59
1

"Дуже незаслужено вболівальники його критикували": Дулуб назвав головну інтригу в нинішньому "Динамо"

5 вересня стало відомо, що капітан київського Динамо Сергій Сидорчук продовжить кар'єру в чемпіонаті Бельгії, де захищатиме кольори Вестерло.


Головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб в ексклюзивному інтерв'ю сайту sport-express.ua висловився стосовно відходу лідера біло-синіх.


«Для мене інтрига полягає в тому, як Динамо переживе втрату Сидорчука. Сергій ‒ гравець висококваліфікований та визначав манеру гри Динамо протягом останніх років. На мій погляд, дуже незаслужено вболівальники його критикували».


Також Дулуб відповів на запитання, чи зможе Володимир Бражко гідно замінити Сидорчука в Динамо. Фахівець вважає, що молодому талантові буде незвично знаходитися в команді, де є такі авторитети, як Андрій Ярмоленко та Віталій Буяльський.


«Час покаже. Дуже складно Володимиру буде влитися, щоб команда через нього будувала гру. Потрібно розуміти, що в вимоги в Динамо та Зорі дуже відрізняються.


Одна справа ‒ грати в команді, яка стала приємною несподіванкою та зовсім інша, коли твоя гра щотижня буде під мікроскопом. В Зорі в тебе не було ні Ярмоленка, ні Буяльського, які за футбольними та людськими якостями є справжніми авторитетами у цій команді».


У складі київського Динамо (2012-2023) Сидорчук зіграв 327 поєдинків: 21 гол, 21 результативна передача.


21-річний Бражко цього сезону за киян відіграв 204 хвилини у семи матчах та відзначився гольовою передачею.


У суботу, 23 вересня, ЛНЗ прийматиме Динамо в рамках восьмого туру чемпіонату України. Початок матчу запланований на 13:00.

Бражко гол+пас, час показав, а далі буде краще, і більше.