21 вересня 2023 09:48

Відома оцінка Трубіна за програшний матч у Лізі чемпіонів

Портал статистики WhoScored оцінив гру учасників матчу першого туру групового етапу Ліги чемпіонів Бенфіка – Зальцбург (0:2).


Голкіпер португальської команди Анатолій Трубін, який дебютував за лісабонців у найпрестижнішому єврокубку, отримав оцінку 5,9. Так само був оцінений і одноклубник українського воротаря Давід Нерес, який вийшов на заміну. Також 5,9 поставили форварду австрійців Конате, який не реалізував пенальті, пробивши вище воріт. Нижче бал у матчі, а саме 5,1, тільки в захисника «орлів» Антоніу Сілви, який на 13-й хвилині зустрічі отримав пряму червону картку.




Трубін відіграв весь матч проти Зальцбурга, пропустивши два м’ячі та зробивши три сейви. Його показник Goals prevented (голи, які не допустив воротар) склав 0,59. Після його фолу на виході був призначений у ворота Бенфіки пенальті, який не було реалізовано вищезгаданим Конате. А ось Шимич Трубіну пенальті забив, як і Глух з паса автора реалізованого одинадцятиметрового. Анатолій також зробив 42 дотики до м’яча, віддав 23 точні передачі з 29 (79%) та тричі виніс м’яч.


В іншому поєдинку квартету D Реал Сосьєдад та міланський Інтер розписали мирову 1:1.


Наступний матч у Лізі чемпіонів Бенфіка зіграє третього жовтня проти Інтера, в який Трубін міг перейти.


До цього в рамках чемпіонату Португалії лісабонська команда зіграє з Портімоненсі (24.09) та з Порту (29.09).