20 вересня 2023 18:43
3

Сергій ПАЛКІН: "ФІФА знищила український футбол"

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін вчергове розкритикував ФІФА за втрату футболістів.


- ФІФА знищила український футбол, зруйнувала наш фундамент і нашу конкурентоспроможність.


- Тому що з початку війни дозволила іноземним гравцям розривати контракти та переходити в інші клуби безплатно?


- Точно. На початку війни на нашому балансі все ще було 40 мільйонів непогашених платежів за наші підписання. Поширеною практикою є оплата частинами. Але раптом ми вже не мали нічого взамін, тому що іноземні зірки могли просто піти від нас, і всі доходи зникли.


Ніколи не було консультацій з ФІФА - до сьогодні. ФІФА завжди пояснює, що футбол – це одна велика родина. Але нас просто викинули. Ми знайшли домовленості з усіма іноземними гравцями, нікому не потрібно було повертатися в зону бойових дій. Ми знаємо, що це наша війна, а не південноамериканських професіоналів.


- Позов про компенсацію провалився в Міжнародному спортивному арбітражному суді, тепер ви хочете подати позов проти ФІФА до Європейської комісії.


- І для цього ми вживаємо заходів проти окремих клубів. Ми ведемо переговори з «Тоттенгемом» та їхнім босом Даніелем Леві про те, як вони виплатять нам компенсацію за Манора Соломона.


Ми купили його за 6 мільйонів, тренували його, його ринкова вартість виросла до 18 мільйонів, а потім він перейшов у «Тоттенгем» за нуль євро. І це нікого не хвилює.


Ми навіть вживаємо заходів щодо «Ліона» та «Галатасарая» щодо аналогічного трансферу нашого гравця Тете. А чи знаєте ви, хто виграє найбільше? Агенти. Бувають випадки, коли вони пропонують гравцям безплатний трансфер з «Шахтаря», а самі отримують великі гроші. ФІФА дозволила агентам виключати український футбол, - сказав Палкін.

Український футбол знищив Ахмет в березні - квітні 2014, не придусивши в зародиші гіркиних, безлерів, моторол.
Когда же вы, ВСЕ, поймёте, что эту гниду, палкинда, всегда интересовали и будут интересовать, ТОЛЬКО, деньги и, особенно, банкноты с изображением американских президентов. Эта тварь к футболу относится так, как я к балету (я балет просто не понимаю). Гляньте на его рожу во время матча. Он же мучается, когда смотрит футбол. Этой мрази ахмет-хан поставил задачу: делай что хочешь, а мне должна "приходить" валюта, иначе...?
Сховати
serge70, навіщо йому стільки дрібних купюр , бо на 100$ зображений не президент))