6 вересня 2023 23:12
3

ЗМІ: Трьом бельгійським топ-клубам пропонували підписати Сидорчука

Як стало відомо Sport.ua, колишнього капітана «Динамо» Сергія Сидорчука пропонували трьом бельгійським клубам – «Андерлеху», «Генту» і «Генку». Однак жоден із клубів не проявив ніякого інтересу до українського півзахисника.

«Андерлехт» шукав гравця в середину поля, але зробив свій вибір на іншому гравцеві «Динамо» - Джастіну Лонвейку.


Реальний інтерес до Сидорчука проявили «Вестерло» та «Левен». Трансфер оформив «Вестерло», бо запропонував кращі фінансові умови «Динамо» та самому гравцеві.


Зазначимо, що пошуком команди для Сидорчука займався агент Сергій Серебренніков, який має дуже хороші зв'язки у Бельгії.

Серебрянніков - барига, якій користується важким фінансовим станом українських команд після 2014 року. Напевно навіть Шаблій знайшоб би щось пристойніше.
Сховати
Умник, напевно тільки Суркіс чомусь вважає що його гравці топові і повинні переходити лише в топові клуби і за великі гроші. Сидорчуку вже 32 роки (не вирок, але вже і не молодий явно), ДК в минулому році від...футболили в групі ЛЄ, в цьому році 4 місце в ЧУ і проліт наміть повз групу ЛК. Наразі в рейтингу УЄФА (яким би він там не був коректним) Бельгія на 8 місці, а Україна на 17, завдяки в тому числі і вкладу безпосередньо ДК. Також, дата заявок на єврокубки вже закрита здається, тобто зараз гравців можуть брати і заявляти лише клуби для внутрішніх чемпіонатів, тобто учасники єврокубків (пристойніший варіант) також відпали. З урахуванням цього, не бачу яким чином Сидорчук міг би розраховувати на щось пристойніше.
Умник, Я вибачаюсь звісно, але Серебряніков та Шаблій невже не працюють в одній конторі ProStar?

Серебряников та Ящук не відповідають в цій конторі ProStar за Бельгійський напрямок?

Тоді виникає логічне питання, як би Шаблій знайшов би, щось пристойніше, краще чим його агенти, які відповідають за той сектор, як Бельгійський чемпіонат?