5 вересня 2023 23:48
5

Ультрас "Динамо": "Для фанатів Сидорчук є по-справжньому близькою людиною"

Фанатська група «Динамо» White Blue Boys опублікувала заяву щодо переходу Сергія Сидорчука у «Вестерло».


«Сергій Сидорчук покидає «Динамо».


Сергій дебютував за нашу команду в 2013 році і протягом десятиліття проявляв себе як гідний гравець нашого клубу. В 2017 році він заслужено отримав капітанську пов'язку і став лідером своїх одноклубників на футбольному полі.


Для фанатів Сергій є по-справжньому близькою людиною, яка завжди готова йти на діалог і допомогати в скрутні часи. В найскладніший час для нашої країни Сергій всебічно допомагає представникам біло-синього руху на фронті і всьому українському війську.


Щиро дякуємо за все, капітане! Бажаємо подальших успіхів в кар’єрі і завжди будемо раді бачити в Києві. До зустрічі», - йдеться в заяві.


Контракт Сидорчука в «Вестерло» розраховано на три роки. Сергій зміг без проблем виїхати з України, оскільки разом з дружиною виховує чотирьох дітей.

На transfermarkt пишут, что Сидорчук перешел за 1,50 млн €
Дивно. Ультрас забули, як першими привітали призначення Луческу Бойко і Сидорчук. Слово зрада зараз непопулярне, але як інакше це назвати?
"Динамівські серця" вбили Динамо...
Сховати
Serg0809, Луческу - найдинамівське серце. До Вас ще не дійшло, хто вбив Динамо?
Сховати
Barwinek, до них і ні дійде. У такий футбол, який сповідує Луческу (повільний, з катанням яєць поперек поля), давно в Європі ніхто вже не грає. Навіть така пердь як греки та турки нам це показали.