4 вересня 2023 22:44
6

Георгій Бущан – про потрапляння на "Бешикташ" у ЛК: "Дивишся інші команди – назви не знаєш, звідки це взагалі"

Голкіпер «Динамо» Георгій Бущан підсумував виліт від «Бешикташу» (2:3, 0:1) у рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.


- Нам кожен рік щось таке випадає. Того року теж кваліфікацію грали - одна команда хороша, друга теж. Дивишся інші команди - назви не знаєш, звідки то взагалі. Я перепрошую. А проти нас хороша команда. Тому так вийшло.

- Як ви сприймаєте цей результат?

- Це хороший досвід. Ми не мали права займати 4 місце. З цього почнемо. Жереб нам видав сильну команду, з якою ми, на жаль, не змогли впоратися, - сказав Бущан.
Жора якщо ти це прочитаєш то передай футбольорам, я в ЗСУ з перших днів, і з мене хлопці сміються бо вмене позивний «Динамо», дожилися)))
Забув Жора за яку команду грає, як і усі інші.
Починай вивчати, Жора. Найближчі роки - це ваш рівень. І це не вони піднялись, а ви опустились. З втратою рейтингового положення України, в наступних розігришах будете стартувати ще з нижчих рівнів кваліфікації. А з втратою рейтингового положення ДК, ще будете й несіяними, тобто варіант зустрічі з більш сильною командою зростає.
Сховати
serg_max, і це супер, тому що ми 10 років не фаворити. Досить вже цих медальок які завчасно нам вішають на матчі проти клубів у яких бюджет більше 100 млн.
Нам треба попуститись. Нехай суперник каже ой Динамо вже не те ми його однією ногою пройдемо. І так далі. Доречі з наступного року всі проходять кваліфай. Це супер. Всі рівні.
Жора, скільки тобі років, скільки ти стоїш в воротах Динамо/Збірної і тобі ще й досі не вистачає досвіду?
Сховати
Ватель, жора не грає один за всю команду. Є в його словах правда. Але різниця між матчами в Румунії та Туреччині виклакає питання.
Не можна грати в трусливий футбол.