2 вересня 2023 13:34
1

Олександр Глєб про участь у "матчі пам’яті" Цимбаларя в Москві: "Рєбята, у вас усе переводиться у політику"

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній білоруський футболіст «Арсенала» та «Барселони» Олександр Глєб підтвердив Tribuna.com, що дав згоду на участь у «матчі пам’яті» Іллі Цимбаларя в Москві.


– Російські ЗМІ повідомили, що ви братимете участь у «матчі памʼяті» Іллі Цимбаларя. Це правда?

– Рєбята, от чесно, у вас усе переводиться у політику. От зараз навіщо на цьому хайпувати, от скажіть? Тут ніякого політичного підґрунтя не було. Віддати данину поваги, запрошують зірок з-за кордону.

– Власне, тому і телефонуємо уточнити вашу позицію, враховуючи, що син і вдова Іллі проти цього матчу, і Росія регулярно обстрілює Одесу.

– Я навіть не знаю, що на це відповісти, от чесно. Блін. Мені важко. Проти – значить, треба, щоб виходили й розмовляли, спілкувалися (син та вдова Іллі Цимбаларя робили це публічно – прим. Tribuna.com). Я думаю, що багато людей у Білорусі та Росії дуже поважають та цінять Іллю Цимбаларя як футболіста. Дуже талановитий, багато хто брав з нього приклад і розвивався, дивлячись на його гру, розумієте?

Я чисто з поваги до такого футболіста зараз кажу. Якби це був хтось інший, я б дійсно… Я дивився на нього, радів, мої перші кроки були дивлячись на нього. Є футболісти, які запамʼятовуються у дитинстві. Ілля Цимбалар – один із них, - сказав Глєб.
Ну и пошёл нах.