29 серпня 2023 18:22
3

"У Суркіса є всі важелі, щоб допомогти Мілевському": Кополовець висловився про проблеми колишнього форварда "Динамо"

Колишній футболіст львівський Карпат та закарпатського Миная Михайло Кополовець закликав президента київського Динамо Ігоря Суркіса допомогти екс-гравцеві біло-синіх Артему Мілевському.

Михайло Кополовець висловився про те, чи намагався він якось допомагати Артему Мілевському, про якого писали у ЗМІ, що він мав депресію.


«Можливо, на нього накладається те, що він не бачить своїх рідних і не може поїхати до них до білорусі. Я Артема дуже поважаю. Він крутий футболіст і хороша, позитивна людина. Я з ним трохи спілкувався в Минаї та можу сказати, що Мілевський щирий і чесний. Він завжди допомагав футболістам та друзям, а коли йому знадобилася допомога, то поряд нікого не залишилося».

За словами Михайла, президент Динамо Ігор Суркіс має працевлаштувати Мілевського у київському клубі.


«Це не я мушу йому допомагати, у нього є ціла армія динамівських сердець. Він не важко хворий, але Артема треба підтримати психологічно. Ігор Суркіс має всі важелі, щоб допомогти Артему і дати йому роботу. Може він і пробував, але у Мілевського складний характер, проте Суркіс має знайти до нього підхід та підтримати його», – сказав Кополовець сайту «Український футбол».


Мілевський є екс-зіркою Динамо. За першу команду киян він виступав із 2003 по 2013 роки. (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).


За національну команду нашої країни Артем зіграв 50 поєдинків та вісім разів відправляв м'яч у сітку воріт суперника.


Нещодавно 38-річний екс-гравець анонсував поновлення діяльності свого Ютуб-проекту.


Фото - ФК "Минай"

Трудно и не нужно спорить с идиотами...
Ніхто йому не допоможе, допоки порядок в башні не наведе. Він до цих пір, як дитина
Нічого він йому не винен, досить тягнути усіляке гівно до клубу.