19 серпня 2023 22:47
3

"Реал" з Луніним здобув виїзну перемогу над "Альмерією"

"Реал" не без проблем дотиснув "Альмерію", яка проти гранда грала настільки сміливо, що в це навіть не вірилося.


Господарі підтвердили свої претензії на очки вже на 3-й хвилині – це Робертоне промчав флангом і подав точно на Аррібаса, який головою прошив Луніна. Чи міг українець врятувати? Мабуть, але це було б маленьке диво.


Та й не з руки його звинувачувати, адже надалі "Альмерія" ще 3-4 рази всерйоз напружувала Андрія, і щоразу він відбивав удари Баба, Коне та Робертоне; коли треба – стрибав у ноги суперникам. Гідна гра.


Ви запитаєте, чому "Реал" так багато дозволяв супернику? А відповідь проста - мікротравма Камавінги та виліт Мілітао. Різницю всі побачили миттєво.


Добре, що Мадрид має Джуда Беллінгема - він навіть у такій непростій грі приніс своїм перемогу. У першому таймі англієць проявив гольове чуття і добив м'яч у сітку після рикошету. У другому – грамотно відкрився під подачу Тоні Крооса та головою випередив воротаря.


Любителі статистики вже підрахували, що востаннє за "Реал" з трьох голів у двох матчах дебютував ще Кріштіану Роналду у 2009 році. Цей факт говорить сам за себе.


Ну, і відзначаємо перший гол у сезоні від Вінісіуса. І який гол! Ідеальний удар без розмаху в дальню дев'ятку – здається, бразилець сам не повірив, що влучив.


Цей м'яч, власне, і закрив матч - далі господарі зупинилися, а Модрич та компанія бігали у своє задоволення. "Реала" має на це право – у нього максимальні 6 очок із 6 на старті сезону. Інша справа "Альмерія" - гра в неї симпатична, гостра, от тільки очок команді Вісенте вона досі не принесла.


2-й тур Прімери. Альмерія. "Хуегос Медітерранеос"


"Альмерія" - "Реал Мадрид" - 1:3


Голи: Аррібас, 3 - Беллінгем, 19, 60, Вінісіус, 73


"Альмерія": Масіміану - Пубіль (Посо, 69), Чумі, Едгар Гонсалес, Акієме - Робертоне (Мелеро, 69), Баба (Лазаро, 90+2) - Ембарба, Аррібас (Пучмаль, 90+2), Рамазані (Коне, 61) - Суарес


"Реал Мадрид": Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Фран Гарсія – Вальверде (Васкес, 90), Чуамені, Кроос (Модрич, 71) – Беллінгем (Хоселу, 81) – Родріго (Камавінга, 71), Вінісіус (Браїм Діас, 90)


Попередження: Чумі, 59

Невпевнено Андрій грав. Гол міг потягнути, якщо б ногою відбивав, і ще один дальній удар якось по чудернацькому відбивав, що м'яч на кутовий пішов. По справжньому один крутий сейв після дальнього постріла, і ще разів 6 гарно вибирав позицію і м'яч після не над складних ударів забирав до рук.
Сховати
Ватель, Судя по описанию он нормально отыграл. Не считая пропущенного мяча. Про "странно-отбитый дальний удар на угловой" вообще реально странно - какая разница как он его отбил, если он его отбил и работу свою выполнил.

Матч я смотрел. Лунин норм отыграл (не считая пропущенного мяча).
Сховати
Google, якщо б хтось з нападників побіг, він би міг добити той м'яч, бо Лунін відбив його перед собою і м'яч почало крутити і він по дузі довго вилітав на кутовий.
Якщо Андрій хоче бути першим номером Реала, він повинен стояти досконало та більш впевненіше.
Зрозуміло, що якщо б так грав Куртуа, то до нього і претензій було менше, але з Луніна в Реалі вимагають більше.
По дивимось, як Кепа стояти буде, а я впевнений, що йому найближчим часом дадуть шанс. Тому і кажу, що Лунін не має право на помилку.