31 липня 2023 20:18
5

Джерело: "Динамо" шукає лівоногого центрального захисника"

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" розповів, чи шукає київське "Динамо" центрального захисника.


"Київське "Динамо" шукає центрального захисника. Шукає швидкого і лівоногого центрального захисника. Це головне бажання Луческу. Але поки не виходить домовитися з тими варіантами, які потрібні Луческу. Бо як сказав Ігор Суркіс, не всі хочуть їхати в України. А ті, що пропонуються - не підходять. До кінця трансферного вікна ще будуть певні новини. Бо ми розуміємо, що чим ближче до кінця трансферного вікна, тим більше з’являється варіантів. Бо футболісти, які не змогли знайти собі клуби, шукають собі місце для продовження кар’єри".

Та досить вже нити про те, що ніхто не хоче їхати в Україну. Шахта скуповує пачками різних гравців. Та і багато клубів купляють іноземців. У одного сурка в Україну їхати ніхто не може
А з правоногими у нас , я так розумію, все гаразд?)))))
Сховати
Попробовали бы Вивчаренко в центре слева. У него неплохие навыки в защите, может и решили бы вопрос левоногого защитника.
Сховати
Артем, та вже колись пробували, не годиться, та й на зріст замалий. Я б взагалі порадив шукати норм правоногого, в нас є Попов, який то сам травмований, то на червоній за когось; Дячук ще досить сирий; а про Біловара вже всі побачили. Ось і весь набір.
Сховати
Лука, + Не могу не согласиться с вами касательно правоногого. В целом с такой защитой сомневаюсь что можно рассчитывать на чемпионство. Вроде и время было, но не с нашей селекцией.