28 липня 2023 16:31
1

А в росію не боялися? "Фенербахче" злякався їхати до Молдови на матч ЛК через війну в Україні

Фото - ua.depositphotos.com


Фенербахче побоюється летіти до Молдови на матч Ліги конференцій із Зімбру через близькість до Одеси, яку російські війська регулярно обстрілюють.


Матч другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Зімбру - Фенербахче, який має відбутися 3 серпня, у столиці Молдови Кишиневі може бути перенесений до іншої країни.

Відбудеться це у тому випадку, якщо футбольна федерація Молдови не надасть особливих гарантій безпеки для проведення поєдинку. Про це повідомили представники прес-служби УЄФА.

Таким чином УЄФА відреагувала на побоювання представників Фенербахче, які звернули увагу на той факт, що Кишинів знаходиться всього за 200 кілометрів від Одеси, яка останні тижні перебуває під обстрілами російських окупантів.

Також стамбульський клуб стурбований ставленням до себе вболівальників із Молдови, які жорстко засудили візит турків на товариський турнір до Росії.
Доки на Землі буде існувати ракова пухлина під назвою "російська федерація" гарантії безпеки для любоїї точки на планеті зможе надати тільки Господь Бог.