28 липня 2023 15:44

Йорк: "Онана не такий хороший, як Де Хеа. Сподіваюся, критики Давіда потім не благатимуть його повернутися до МЮ"

Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» Дуайт Йорк вважає сумнівним рішення «МЮ» розлучитися з голкіпером Давидом Де Хеа та взяти на його місце воротаря «Інтера» Андре Онана.


«Незважаючи на все добре, що зробив Де Хеа для «Манчестер Юнайтед», його кар'єра в клубі закінчилася дуже погано. Сподіваюся, це не переслідуватиме клуб після покупки Андре Онана.


Де Хеа — володар «Золотої рукавички», видатний футболіст, який припускався помилок, як і всі ми. "Золота рукавичка" для воротаря - все одно що "Золота бутса" для гравця атаки. І щоб після такого клуб знайшов йому заміну — у мене не найкращі враження від цієї ситуації.


На мій погляд, Онана не такий хороший, як Де Хеа, і за ним потрібно стежити з великою обережністю. Я вже бачив Онана у справі, але гра в АПЛ — це зовсім інше, враховуючи швидкості і те, як часто ти опиняєшся під тиском. А Онана часом намагається бути польовим гравцем, а не воротарем. Я дуже уважно стежитиму за цим хлопцем. А люди, які критикували Де Хеа і хотіли його відходу, мабуть, потім благатимуть його повернутися. Заради блага "Манчестер Юнайтед" я сподіваюся, що цього не станеться", - сказав Йорк OLBG.