9 липня 2023 23:56

Півзахисник "Порту" має можливість перейти в "Аль-Наср"

Форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду переконує півзахисника "Порту" Отавіо перейти в саудівський клуб, інформує A Bola.


Раніше була інформація, що арабський клуб, за який виступає КріРо, запропонував за хавбека менше 40 мільйонів євро, тоді як "Порту" вимагає 60 млн євро. "Аль-Наср" готовий запропонувати Отавіо 13,5 мільйона євро на рік після вирахування податків.


З урахуванням різних бонусів сума може зрости до 15 млн євро на рік - це вп'ятеро вище, ніж зарплата гравця в португальскій команді. 28-річний футболіст схиляється до того, щоб прийняти цю пропозицію.


Роналду також зацікавлений у переході партнера зі збірної до "Аль-Насра". Кріш дзвонив Отавіо, щоб переконати його приєднатися до саудівського клубу. З урахуванням бонусів та солідарних виплат "Порту" отримає лише 27 мільйонів євро, якщо продасть Отавіо зараз, оскільки до 15 липня його відступні за контрактом становлять 40 мільйонів євро. Після цієї дати сума зросте до 60 млн, проте саудівський клуб хоче закрити угоду якомога раніше.