8 липня 2023 17:06

Скандальний екс-легіонер "Дніпра-1" офіційно поїхав до другого дивізіону Бразилії

Вінгер Інтернасьоналя Жоау Пеглоу, який другу частину минулого сезону виступав за Дніпро-1 на правах оренди, вирушив у нову для себе оренду. Найближчі півроку він захищатиме кольори Спорт Ресіфі.


У суботу, 8 липня, прес-служба Спорт Ресіфі оголосила про укладення угоди з 21-річним бразильським вінгером Інтернасьоналя Жоау Пеглоу. Футболіст захищатиме кольори команди на правах оренди до 31 грудня 2023 року.

Другу половину минулого сезону Пеглоу провів в оренді у Дніпрі-1. У 15 матчах він відзначився трьома голами та двома асистами, чим допоміг команді посісти друге місце за підсумками кампанії в УПЛ.

Більше Пеглоу запам'ятався в Україні своєю неспортивною поведінкою.

11 травня під час матчу перенесеного першого туру УПЛ Дніпро-1 – Олександрія (1:1) вінгер, який знаходився на лаві запасних, став призвідником бійки з головним тренером суперників Русланом Ротанем.

За це КДК УАФ дискваліфікував його на чотири гри (одна умовно).

При цьому в матчі 29-го туру УПЛ Шахтар-1 – Дніпро-1 (3:0) Пеглоу став учасником масової бійки наприкінці гри, за що отримав від КДК ще чотири матчі дискваліфікації (в облік пішла гра 30-го туру Дніпро- 1 – Кривбас (1:0)).

Таким чином, мабуть, керівництво Дніпра-1 вважало недоцільним у цій ситуації продовжувати свої взаємини із бразильцем.

Спорт Ресіфі після 15 турів йде на другому місці у бразильській Серії Б, маючи однакову кількість очок з лідером – Віла Новою;
Трансфермаркт оцінює гравця у 1,5 мільйона євро.


Фото - СК "Дніпро-1"