3 липня 2023 21:06

Молодіжна збірна України готується до півфіналу з Іспанією й перебирається в Бухарест

2 липня, перемігши Францію (3:1) у чвертьфінальному матчі Євро-2023 (U-21) і здобувши путівку до півфіналу, молодіжна збірна України досягла історичного успіху — виборола для нашої країни право вперше виступити на футбольному турнірі Олімпіади!


Однак на цьому поточну роботу команди Руслана Ротаня не завершено. 5 липня вона зіграє в півфіналі Євро з Іспанією. Поєдинок відбудеться на стадіоні «Стяуа» в Бухаресті (початок — о 22.00 за київським часом).


У понеділок, після феєричних подій на «Клуж-Арені», керманич нашої збірної дав підопічним трохи перевести подих — тренування було відновлювальним.


Увечері українська делегація перебирається з Клуж-Напоки в Бухарест, у знайомий готель «Каро», де базувалася під час матчів групового етапу.


Завтра, 4 липня, збірна проведе передматчеве тренування. Часу на підготовку до півфінальної зустрічі обмаль, але й суперник уже добре вивчений: драматичний поєдинок з іспанцями в групі (2:2) надав чимало інформації для роздумів.


Щодо кадрових моментів, то нападника Богдана В’юнника ще турбує пошкодження ліктя, але лікарі роблять усе можливе, щоб у середу тренерський штаб міг на нього розраховувати. Точно не допоможе команді Дмитро Криськів, який пропустить матч через перебір жовтих карток. Натомість повертається в обойму форвард Владислав Ванат, який відбув двоматчеву дискваліфікацію.


Фото: УАФ