3 липня 2023 20:55
3

Журналіст розповів, що Ярмоленко відмовився від капітанської пов’язки в "Динамо" та попросив зберегти трьох гравців

Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про прохання вінгера Динамо Андрія Ярмоленка до президента киян Ігоря Суркіса.

Михайло Співаковський заявив, що Ярмоленко попросив Суркіса-молодшого не знижувати зарплату трьом основним, на його думку, футболістам Динамо.

«Чув історію, що Ярмоленко попросив, наскільки можна, ключовим гравцям не сильно урізати зарплату. За моєю інформацією, Ярмоленко вважає, що головне зберегти центральну вісь: Бущан-Сидорчук-Буяльський. Це три гравці, без яких важко досягти результату».

Журналіст додав, що Ярмоленко не захотів ставати капітаном столичного гранду.


Також Ярмоленко відмовився від капітанської пов'язки на користь Сидорчука. Він не став повторювати помилку Шевченка, який забрав пов'язку у Мілевського, і в колективі виникли певні питання», – сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

Если игроки будут решать кому играть, а кому нет, то много они наиграют.
сидор залишається нічого не зміниться.
Сховати
Ivanovich, Ну чому ж? З'явиться Бражко - він додасть варіативністі в опорній зоні, у згаслого, після уходу Ціганкова, Буяли, з'явиться Ярмола. Сподіваюсь, вони знайдуть спільну мову. А є ж ще "мегатрансфер" - Коля Шапаренко! :)