26 червня 2023 11:19
1

Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: "Очікування від нового сезону лише одні – повернення чемпіонства"

Півзахисник «Динамо» Олександр Андрієвський поділився очікуваннями від старту нового сезону після пройденого медобстеження.


- Олександре, вітаємо тебе з днем народження, що був учора!

- Дякую за привітання. Став на рік старшим, напевно, досвідченішим. Побачимо, як буде.

- Як пройшов відпочинок?

- Відпочинок провів весь у Києві, у спокійній сімейній атмосфері, нічого особливого не було.

- Які сподівання на новий сезон?

- Лише одні – на перше місце та повернення чемпіонства.

- Перед минулим сезоном багато розмов було про досягнення результату. Які висновки зробив для себе?

- У першу чергу, ставив перед собою питання, що я робив не так. Потрібно буде виправляти власні помилки, які були протягом минулого сезону. Так само, думаю, кожен гравець має зробити висновки для себе та не повторювати помилки в майбутньому.

- Не так багато часу минуло після завершення сезону. Чи вистачило його, щоб із новими емоціями підходити до нинішнього підготовчого періоду?

- В принципі, трьох тижнів було достатньо. Наскільки я знаю, деякі команди мали лише два тижні відпочинку, тож нам жалітися нема на що. Нам видали програму індивідуальних тренувань, як робиться зазвичай, тож підтримували форму самостійно.

- Чи володієш уже інформацією про майбутній тренувальний збір?

- Лише чув, що в Австрії будемо готуватися, сім матчів маємо зіграти, вже відомо, що перші три суперники достатньо високого рівня. Тож має бути цікаво.

- Національна збірна грала матчі відбору на Євро-2024, зараз «молодіжка» виступає у фінальному турнірі Євро-2023. Чи слідкуєш за виступом наших збірних?

- Так, звичайно. Обидві команди дуже сильно виступають, «молодіжка» продовжує грати на Євро-2023, тож уболіваємо за них. Незважаючи на те, що хлопці, які грають за збірні, приєднаються до нас лише на тренувальному зборі, все одно, вважаю, для клубу це величезний плюс, що його представники представляють честь країни на міжнародній арені. Чим більше буде таких футболістів, тим буде краще для клубу.
Ви за останні роки втратили 2/3 вартості/потенціалу складу і впали в 5 десяток рейтингу УЕФА, яке чемпіонство? Тут уже з командами рівня Янг Бойз та Дніпра ми не будемо фаворитами.