25 червня 2023 09:38

Люка Ернандес близький до переходу до ПСЖ із "Баварії" за 35-40 млн євро. Він уже погодив контракт

Люка Ернандес близький до переходу до «ПСЖ» із «Баварії».


Як повідомляє L’Équipe, переговори між клубами розпочалися цими вихідними. Вони швидко просуваються у правильному напрямку. На даний момент існує сильне відчуття, що Люка стане новим гравцем ПСЖ.

Ернандес уже домовився з парижанами про умови особистого контракту та повідомив керівництво «Баварії» про бажання перейти. Переговори безпосередньо ведуть президенти клубів – Нассер Аль-Хелайфі та Ян-Крістіан Дрезен. Якщо не буде несподіваних змін, переговори можуть досить швидко завершитися успіхом.


Угоду щодо захисника, контракт якого діє до літа 2024 року, оцінюють у 35-40 млн євро. 2019-го «Баварія» заплатила за нього вдвічі більше – 80 млн євро.


"ПСЖ" вважає можливість підписати Ернандеса відмінною, оскільки це чемпіон світу на піку кар'єри, і вважає, що після його переходу французька ідентичність команди стане ще більш впізнаваною. Інтерес до Люки виявляли ще три неназвані клуби, але він завжди вважав пріоритетом перехід до «ПСЖ».


За даними As, сторони налаштовані оптимістично і вважають, що операцію буде закрито найближчими днями.


Минулого сезону центральний захисник, який також здатний грати на лівому фланзі оборони, провів 11 матчів за Баварію. Він не виходив на поле з 22 листопада 2022 - у матчі Франції з Австралією на ЧС-2022 він порвав хрестоподібну зв'язку.