25 червня 2023 08:56

Йожеф САБО: "Вітаю молодіжну збірну, але треба підтягнути реалізацію"

Йожеф Йожефович Сабо поділився з FootBoom своїми враженнями від перемоги молодіжної збірної України над Румунією (1:0) у другому турі групової стадії ЧЄ-2023. Ця вікторія дозволила підопічним Руслана Ротаня достроково гарантувати вихід до чвертьфіналу турніру.


- Непроста гра, тим приємніше, що перевага була на боці нашої збірної, яка перевершила суперника за створеними моментами і перемогла. Відзначу бажання демонструвати командний футбол, щоправда цього разу були невимушені помилки в передачах. Збірна другу гру провела "на нуль", значить захисна лінія свою роботу виконує також добре. Хочу побажати поліпшити реалізацію, все-таки турнір серйозний, і інші суперники можуть не дозволити створювати таку кількість моментів.


Не сумнівався в тому, що Іспанія обіграє Хорватію і також вирішить завдання виходу з групи. Тепер в останньому турі вирішиться доля першого місця. В іспанців технічна команда, добре поставлена робота з м'ячем, вони агресивно діють у відборі. Загалом гра заточена на швидкісні атаки - це вимога сучасного футболу. Гра в останньому турі буде принциповою, хочу привітати Руслана Ротаня та його тренерський штаб із розв'язанням проміжної задачі та побажати удачі в подальших поєдинках, - сказав Йожеф Йожефович.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"