16 червня 2023 10:08
9

Офіційно! Суд відправив Павелка у СІЗО на 60 діб

Сьогодні, 16-го червня, слідчий суддя Шевченківського районного суду міста Львова Білинська задовольнив клопотання прокурора про зміну запобіжного заходу і і постановив змінити запобіжний захід на тримання під вартою терміном на 60 діб до 14-го серпня включно. Застава у розмірі 9,88 млн гривень, яку за Павелка у листопаді 2022-го року внесла компанія компанія "УАФ Маркетинг", перераховується на користь держави. Ухвала підлягає НЕГАЙНОМУ ВИКОНАННЮ.


Нагадаємо, слухання у цій справі розпочалося і тривало увесь день 15-го червня. Через це ухвала рішення була перенесена на 16-те червня.




Пол, потолок и стены с искусстенным покрытием.
Главное хватит ли время для определения качества и стоимости материала, да и комиссия не в полном составе.
...нарешті
Наконец-то!
навряд ли это поможет динамо -скорее кало мойский сделает днепр чемпионом
Невже цього жучилу таки доведуть до повноцінного цугундера? А віце-президенти УАФ Дем'яненко і Бєланов виглядають розгубленими. Ну і як тепер діяти без пахана? Хто тягнутиме Шахтар в чергові чемпіони в режимі зеленої вулиці?
Давно пора було цього пацюка закрити!!!
Сховати
himars_2022, поки реально не закрили радіти зарано насправді. По -хорошому цього мудня давно треба було усунути з посади та посадити. Головне, щоб там не підсуєтилися зараз уєфи та фіфи і не штрафонули нас за це, бо там вже натякали на втручання у справи федерації і можливі санкції для нас.
Сховати
VoValdo, хай ідуть вслід за кораблем, там такі ж упирі, як і павелка, своє отримають, прийде час... Краще вже пару сезонів без єврокубків, але цю ПОГАНЬ треба садить з конфіскацією і відлучити від футболу на все життя!
VoValdo, штрафанули за що? За те що злодій вкрав і його посадили?