12 червня 2023 09:14

Серхіо Агуеро: "Мессі розсміявся, коли я надіслав йому турнірну таблицю МЛС і сказав, що потрібно вивести "Інтер Маямі" у плей-оф"

Колишній гравець збірної Аргентини Серхіо Агуеро розповів про своє спілкування з Ліонелем Мессі після його переходу в «Інтер Маямі».


«Всіх здивував трансфер в «Інтер Маямі», тому що було багато розмов про «Барселону», але зрештою це було рішення Мессі, і, гадаю, він шукав щастя, а не тиск, пов'язаний із перемогами.


Зрештою, йому захочеться перемогти. Але він отримуватиме задоволення, добре проводитиме час. Не знаю, чи зможе він вигравати кожен матч. Хай там як, коли ти граєш більш розкуто, справи йдуть краще.


Ми нещодавно розмовляли, я надіслав йому таблицю МЛС. Сказав йому: «Слухай, твоя команда відстає, краще б тобі вивести її на 9-те чи 8-е місце, щоб потрапити до плей-оф».


Він просто розсміявся - а що йому залишалося робити? Він сміявся разом зі мною. «Нам треба забратися в плей-оф», - сказав він мені.

Не варто виключати його виступи на ЧС з огляду на те, як він стежить за собою. Природно, він гратиме не на рівні останнього ЧС, але все ж таки це Мессі. Він здатний забити зі штрафного. Треба залишити двері напіввідкритими», - сказав Агуеро для ESPN.

«Інтер Маямі» посідає останнє місце у турнірній таблиці МЛС, відстаючи від 9-ї сходинки, яка гарантує вихід у плей-оф на 7 очок.