24 травня 2023 09:52

"Вони дуже слабкі": Сабо зробив прогноз матч "Зоря" – "Шахтар"

Колишній головний тренер Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо дав свій прогноз на матч Зоря – Шахтар, який відбудеться у рамках 28-го туру УПЛ.


Йожеф Сабо перед матчем Зоря – Шахтар у 28-му турі чемпіонату України похвалив головного тренера Зорі Патріка ван Леувена за ту стабільність у грі та результатах, які демонструє команда.


«Чекаю, що поєдинок Зорі та Шахтаря буде цікавим, бо команда Патріка ван Леувена зараз на ходу. І взагалі, я дивлюся, що луганська команда має певну легкість у грі, а це означає, що у них добре збудований тренувальний процес».


Підопічні Ігора Йовічевича, на думку експерта, перебувають зараз не в найкращій формі.


«А щодо гравців та гри Шахтаря варто сказати, що останнім часом вони якісь не дуже свіжі, скажімо так. Команда Йовічевича перестала бігти під кінець чемпіонату. На мою думку, в останніх іграх Шахтар виглядає слабко. Так, виграють, але звичної гри «Шахтаря» я не бачу».


На думку Сабо, компромісного результату у матчі Зоря – Шахтар не буде.


«Якщо ж прогнозувати результат очного протистояння Зорі та Шахтаря, то, гадаю, або донеччани переможуть луганчан, або навпаки. Нічого не буде», – сказав експерт в інтерв'ю сайту «Український футбол».