19 травня 2023 12:09

"МанСіті" може купити Гвардіола, якщо Ляпорт захоче піти. У разі відходу Гюндогана шукатимуть хавбека

"Манчестер Сіті" може посилитися влітку, якщо Емерік Лапорт та Ілкай Гюндоган підуть.


Як пише The Times, "міщани" можуть спробувати підписати захисника "РБ Лейпциг" Йошко Гвардіола.

Зараз "Ман Сіті" сконцентрований на спробі завоювати требл, але за кілька тижнів клуб займеться майбутнім деяких гравців, які можуть захотіти піти.

Емерік Лапорт, який цього сезону вийшов у старті лише в 6 матчах АПЛ після ЧС-2022, входить до їх числа. Декілька клубів, серед яких "Барселона" та "Тоттенхем", уважно стежать за ситуацією.

Якщо Лапорт захоче піти, "Ман Сіті", швидше за все, займеться пошуком лівоногого центрального захисника. Гвардіол входить у шорт-аркуш.

Відступні Йошко за контрактом із "Лейпцигом" – 114 млн євро, але німецький клуб може погодитися знизити ціну, оскільки влітку йому треба продати трьох гравців, щоби вписатися у вимоги фінансового фейр-плей. Гвардіола можуть відпустити у разі гарної пропозиції.

З хорватом також пов'язували "Челсі" та "Ліверпуль". Захисник був у шорт-листі "Манчестер Юнайтед" минулого літа, але клуб вважав за краще підписати Лісандро Мартінеса.

Крім того, "Ман Сіті" може підписати півзахисника влітку, якщо Ілкай Гюндоган піде до "Барселони". Поки що це найбільш очікуваний варіант розвитку подій.

"ПСЖ" відновив інтерес до Бернарда Сілви, але "Манчестер Сіті" має намір зробити все, щоб переконати його залишитися.