10 травня 2023 18:51
1

"Вдарив HIMARS": Валуєв розповів, як потрапив з окупантами під обстріл на Донбасі

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Микола Валуєв розповів, нібито ледь не загинув під час візиту до тимчасово окупованих регіонів Луганської області через обстріл HIMARS українськими військовими.

Микола Валуєв, який є депутатом Державної думи та затятим фанатом путіна, заявив, що ледве не попрощався життям під час візиту на Донбас, коли нібито обстріляли з реактивної системи залпового вогню HIMARS.


«Востаннє, коли до Лисичанська приїхали, – це було після нового року – у командний пункт увійшли і щойно туди вдарив HIMARS, але не розірвався. Загинула людина, яка відпочивала у сусідній кімнаті.


Він помер від втрати крові, на жаль. Ми увійшли до цієї кімнати, а там вирва під ліжком і стирчить хвостовик від ракети».


Також Валуєв залишився під враженням від солдатів армії країни-ізгоя, які за звуком визначали, в який бік летить снаряд/ракета.


«Вже коли виїхали на околицю поговорити із хлопцями, там танкісти ремонтували техніку на відкритому повітрі. Ось ці хлопці знають...

Там до лінії фронту кілька кілометрів. Були чути хлопки, а вони кажуть: "Ні, це не на нас летить". Вони всі знають», - розповів Валуєв в інтерв'ю Telegram каналу Абзац.

кацапский Шрэк))