20 квітня 2023 10:44

"І все – Мудрика немає!": екс-тренер збірної України скептично оцінив шанси Михайла заграти у АПЛ

У січні цього року Михайло Мудрик перебрався із Шахтаря до Челсі за 70+30 млн євро. Йожеф Сабо вважає, що «аристократи» купили українця лише через його швидкість, але в Англії цього замало.


«Мудрика купили тільки через його божевільну швидкість. Сподіватимемося, що він заграє. Але в Англії інший футбол, там йому просто не дають прийняти м'яч, а якщо він прийняв, то двоє гравців одразу страхують і не дають простору. І все – Мудрика немає!».


Екс-наставник киян вважає, що Михайлу для повноцінної адаптації до АПЛ не вистачає певного рівня індивідуальної техніки і без цієї навички його шанси заграти в Англії виглядають туманними.

«З Брайтоном він уперше відіграв повний матч, віддав результативну передачу, але переважно він нічого не показує. Я сподіваюся, що він притреться до АПЛ, зрозуміє, як треба грати, рухатися, відкриватися і поводитися на полі.

Варто визнати, що Мудрик не має індивідуальних якостей, як флангові півзахисники того ж Ман Сіті. Вони одразу отримують м'яч і йдуть в обведення за рахунок своєї техніки. У Мудрика немає такої техніки і йому не дають простору, тому він нічого не виходить у Челсі», – сказав Сабо в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net.


Михайло Мудрик у поточному сезоні встиг провести у складі Челсі 12 матчів та зробити дві результативні передачі.