19 квітня 2023 23:11

"Аль-Айн" здобув важливу перемогу в чемпіонаті ОАЕ: команда Реброва та Ярмоленко зберігає шанси на титул

Аль-Айн сьогодні обіграв Аль-Шаржу у домашньому поєдинку 23-го туру чемпіонату ОАЕ (2:0).


Український півзахисник Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі команди Сергія Реброва та провів на полі 72 хвилини ігрового часу, після чого був замінений на бразильського хавбека Джонатана Сантоса.


Аль-Айн відкрив рахунок на четвертій хвилині зустрічі - тоголезький форвард Коджо Лаба ударом головою замкнув навіс марокканського хавбека Суфіана Рахімі з лівого флангу.


На 86-й хвилині Лаба оформив дубль та встановив остаточний рахунок поєдинку. Гольовий пас на рахунку Саїда Жума Хассана.


33-річний Ярмоленко провів цього сезону 26 матчів у всіх турнірах, забив дев'ять голів і зробив п'ять результативних передач.

Аль-Айн зіграв 23 поєдинки, набрав 47 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ з відставанням від лідируючого Аль-Ахлі в три залікові пункти за три тури до завершення турніру.


Наступний матч команда Реброва та Ярмоленка проведе 23 квітня на виїзді проти Баніясу у рамках 24-го туру чемпіонату ОАЕ.

Зазначимо, що у разі рівності очок Аль-Ахлі стане чемпіоном, оскільки має перевагу над Аль-Айном щодо особистих зустрічей.