10 квітня 2023 18:45
5

"Він тримає контакт зі Суркісом". Джерело оцінило перспективи Шевченка очолити "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» оцінив ймовірність призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера «Динамо» після відходу Мірчі Луческу.


– Шевченко – у «Динамо» після Луческу? Наскільки я розумію, в нього зараз інші плани. Він сконцентрувався на своїй соціальній місії, на допомозі Україні. Розмов про те, щоб він очолив «Динамо» найближчим часом, немає. Говорити про те, чи може він в принципі очолити «Динамо» – думаю, в будь-якому разі, колись він очолить «Динамо».


Блохін дуже багато років чекав, щоб повернутися в «Динамо». У Шевченка так само є достатньо серйозний запас. В принципі, я бачу Шевченка потенційно колись головним тренером «Динамо». Президент «Динамо» та Андрій Миколайович тримають контакт, але розмови про пропозицію очолити київське «Динамо» на сьогоднішній момент немає.

Шевченко - не самий гірший варіант для Динамо. Умовний Вернидуб чи скрипник (Гусєв, Шовковський) куди ризикованіші варіанти.
Боже збав, після Блохіна клуб оговтувався роки 3, поки Ребров повернув його на рівень до Блохіна. Якщо зараз після Луческу не маючи атакуючих гравців щей почати грати в відкритий футбол без оборони по Шевченку, то і про Лігу Конференцій можна буде забути.
Сховати
Умник, А хіба збірна при Андрієві грала без оборони?
Сховати
i-Graupera, ми дуже багато допускали ударів навіть для збірної середняка при Шевченку, на Евро це було майже 14, у групі А ліги націй 18.4 удари за гру, хоч і рівень суперників був серйозний. Але співставно з іншими збірними нашого класу це була дуже кепсько побудована оборона. Тобто про якісну збалансовану модель гри тут і говорити не доводилось.
Умник, Залежить від того, хто буде в штабі. В збірній італійці поставили не таку вже й погану оборону.